יום האישה הבינלאומי במוסד לבטיחות ולגיהות
עודכן ב:08/03/2021
יום האישה 2021/ מדי שנה, בשמיני במרץ, מצוין יום האישה הבין-לאומי במדינות רבות בעולם, וגם אצלנו כאן בישראל. ביום האישה הבין-לאומי מציינים את המאבק למען שוויון זכויות לנשים ואת מאבקן להשוואת שכרן. גם לנו במוסד לבטיחות ולגיהות חשוב לציין את יום האשה הבינלאומי.
כמעט מחצית מהעובדים במוס"ל הן נשים בתפקידי מפתח, בכלל זה סמנכ"לית כספים, מנהלות יחידות, חוקרות, מדריכות בטיחות, גהותניות, אמרכליות ומוקדניות.
עובדות המוס"ל מיוצגות לא רק בכל דרג, אלא גם באות מכל גווני החברה בישראל: יהודיות לצד ערביות, תושבות ערי המרכז וישובי הספר, ילידות הארץ ועולות חדשות, דתיות וחילוניות.
ד"ר מיקי וינקלר, מ"מ מנכ"ל המוס"ל: "כל עובדת במוס"ל יודעת: הכל תלוי רק בך, אין תקרת זכוכית אותה אי אפשר לעבור. היום אנחנו חוגגים אתכן ומודים לכן עובדות יקרות שלנו!".