כניסה הרשמה צור קשר

חדש בספריה - מדריך בטיחות לעובדים בשירותי מזון

 

עודכן ב:17/01/2018

 

המהדורה השישית של החוברת הטכנית של המרכז הקנדי לבטיחות ובריאות תעסוקתית, מדריך בטיחות לעובדים בשירותי מזון, CCOHS, Foodservice Workers Safety Guide, 6th edition, 2016, הוא המעט המכיל את המרובה. החוברת כוללת 12 פרקים קצרים ותמציתיים ביניהם:
 
  • ניטור בריאות וביצועי בטיחות – ביקורת, פיקוח דיווח וחקירה;
  • סיכונים נפוצים: חתכים, כוויות, החלקות ונפילות וחשיפה למוצרים מסוכנים;
  • ציוד מטבח ובטיחותו;
  • הפרעות שלד/שריר ונוהגי בטיחות נכונים;
  • משטחי הליכה ומשטחי עבודה: רצפות, מדרגות, סולמות, אזורי אחסון ומתקני קירור;
  • ציוד מגן אישי: ביגוד, סינרים, הנעלה, הגנת הידיים והגנת העיניים;
  • סביבת  העבודה: איוורור, תאורה, רעש וחום;
  • היגיינה של העובדים ובטיחות והמזון;
  • מניעת אלימות: אלימות, שוד, התמודדות עם לקוחות קשים, עבודת יחיד;
  • תחיקה קנדית. 



ניתן לעיין בספר, בספרית מרכז המידע, רחוב מאז"ה 22 תל אביב, בתיאום מראש בלבד, שלום, טלפון 03-5266453. 

 

מקור:שלום ויסמן, המוסד לבטיחות ולגיהות.

 

שלח להדפסה