מפתחות לבטיחות במטבחים ולטיפול הגייני ובטוח במזון
עודכן ב:03/10/2013
המוסד לבטיחות ולגיהות מפרסם כרזה חדשה בנושא: היגיינה ובטיחות במטבחים מוסדיים. הכרזה תופץ על-ידי מדריכי הבטיחות של המוסד במחוזות השונים בכל רחבי הארץ ותחולק בין השאר במטבחי בתי מלון, קייטרינג ועוד.
הכרזה מבוססת על כרזה דומה שהפיץ ארגון הבריאות העולמי (WHO) על שמירת היגיינה ובריאות וטיפול במזון. המוסד לבטיחות קיבל אישור מארגון הבריאות העולמי לתרגם ולפרסם כרזה במתכונת דומה.
לצפיה בכרזה
מקור:יחידת האינטרנט, המוסד לבטיחות ולגיהות..