|
שיתוף פעולה בין סניף חיפה למכללה האקדמית עמק יזרעאל
| |
סניף חיפה פועל בשנים האחרונות במטרה לקרב חלקים שונים באוכלוסיה לעולם הבטיחות כדרך של חינוך באמצעות ההכרה של מושגי הבטיחות ותנאים המובלים לסביבה בטוחה יותר.
במסגרת פעילות סניף חיפה לשנת 2005 הועלתה האפשרות להשתלב בפרויקטים שונים במכללות האקדמיות.
בין המכללה הראשונות אליהם פנה הסניף הייתה המכללה האקדמית עמק יזרעאל באמצעות בית הספר "גורן" לתקשורת חזותית, בניהולה של גב' לילך דובנוב. לילך הרימה את הכפפה והציעה לשתף פעולה באמצעות פרויקט יישומי לסטודנטים לעיצוב שנה רביעית פרויקט שמונחה ע"י גב' יעל קציר.
לאחר תהליך של הגדרת יעדים נקבעה משימה של עיצוב אתר אינטרנט חדש לסניף חיפה שידגיש היבטי בטיחות ויכלול סרטון פלאש שימחיש את תפישתם של הסטודנטים את מושגי הבטיחות שלמדו. הסטודנטים לוו ע"י מדריך הסניף.
בתאריך 9.3.06 הציגו הסטודנטים את עבודות הסיום בפני נציגי הסניף, עבודות מעניינות מלאות ברעיונות חדשים המציגים את תפישתם של הסטודנטים את מושגי הבטיחות.
זו הזדמנות להודות, למכללת עמק יזרעאל, לגב. לילך דובנוב, מנהלת ביה"ס "גורן", יעל קציר מרצה, ולכל הסטודנטים שהיו שותפים לפרויקט.

|
|
|